Rent drikkevand

Renere rør, renere drikkevand!​

Der er mange forskellige ting, som kan indikere, at dine vandrør trænger til en hovedrengøring. Typisk vil det vise sig ved et lavere vandtryk eller vand, der smager dårligt, lugter eller har en mærkelig farve. 

Fortvivl ikke - Clean Pipe har mange års erfaring med rensning af vandrør, så du ikke behøver at investere i nye rør eller vandrensningsanlæg.

Spar penge og få sundere drikkevand

Med tiden vil der ophobe sig en masse ting i dine vandrør som fx kalk, rust, ir, okker ogfedt. Dette vil efterhånden afgive rester i dine vandrør, hvilket også vil kunne spores i dit drikkevand, vandfiltre mm. Ældre vandinstallationer afgiver også spor af metaller som flytter sig rundt i installationen og kan give drikkevandet en anden farve og smag.

I dine vandinstallationerne dannes der hurtigt biofilm. Biofilm er en blanding af organiske stoffer, som sætter sig fast på indersiden af vandrørene. En anden bakterie som vi ofte støder på er Legionella-bakterien som trives rigtig godt i lunkent stillestående vand. Legionella kan give sygdom i lungerne og kan være farlig for børn og ældre.

Læs mere om Legionella i dine vandrør

For at undgå disse bakterier og skidt bør du have renset dine skjulte rørinstallationer, så du fremover trygt kan sende sine børn i bad og så I kan drikke vand fra hanen.

Hvordan renser vi dine vandrør?

Vores tekniker sender et renseprodukt rundt i rørene ved hjælp af en cirkulationspumpe og ud gennem et filter – derved fjernes næsten alle indvendige belægninger ved bare et enkelt besøg. En rensning af en typisk privat bolig tager ca. 4 – 6 timer.

​Hvis du vil vide mere – er vi altid klar til at fortælle mere om vores rensemetode og komme med en løsningsforslag til dit vandproblem. Du kan også benytte for prisberegner her!

​​Beregn din pris på renere drikkevand

Fordele ved at få renset dine vandrør

  • ​Få renere og sundere drikkevand til dig og din familie
  • Lette de daglige gøremål takket være et forbedret vandtryk
  • Undgå at skulle investere i nye, dyre vandrør
  • Undgå bakterier i dit drikkevand
  • Undgå Legionella i dit brugsvand​

Er du i tvivl om du skal have renset dine rør, så tøv ikke med at kontakte os.

Få en gratis rådgivning

Firma

Clean Pipe

CVR: 11189105​

Adresse​

Fasanvej 26​

5672 Broby

Kontakt

Telefon: 60 16 61 70

E-mail: info@cleanpipe.dk