Lej trygt sommerhuset ud ​

Giv bedre service til dine sommerhusejere

Mange feriehuse står tomme i perioder og der ophober sig skidt og bakterier i det stillestående vand i vandrørene. Hos Clean Pipe har vi mange års erfaring med rensning af vandrør, og kan dermed undgå farlige bakterier, som Legionella, kan trives i husets vandrør. En rensning vil ikke kun give et renere drikkevand, men også et højere vandtryk, når kalk og skidt i rørene fjernes.​

​Det foregår ved at vores uddannede teknikker sender et ufarligt renseprodukt rundt i vandrørene, som kommer ud gennem et filter. Ved denne metode fjernes næsten alle indvendige belægninger ved bare et enkelt besøg.

Læs mere om rensning af vandrør

Undgå risikoen for syge sommerhusgæster

Sidste år havde vi det højeste antal smittede med legionærsyge i Danmark, og derfor er det blevet endnu vigtigere at gøre noget ved problemet. Så hvis I som bureau vil undgå risikoen for syge sommerhusgæster og dårlige anmeldelser, så kan vi tilbyde en attraktiv bureauaftale på rensning af vandrør i udlejningshusene. Det er ekstra god service både over for jeres sommerhusejere og jeres gæster.

​Undgå klager over lavt vandtryk​

Problemet med lavt vandtryk skyldes, at der ophober sig kalk, rust, ir og okker i røret, som langsomt begynder at danne “propper”. Mange oplever nedsat vandtryk, men dette problem kan løses ved at rense vandrørene, og derved undgå dyre udskiftninger af blandingsbatterier og vandrør.

Der er ingen grund til at få klager over lavt vandtryk fra jeres sommerhusgæster.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores tekniker sender et renseprodukt rundt i rørene ved hjælp af en cirkulationspumpe og ud gennem et filter – derved fjernes næsten alle indvendige belægninger ved bare et enkelt besøg. En rensning af en typisk privat bolig tager ca. 4 – 6 timer.

Læs mere om fordele og hvordan vi gør


​​

​Kontakt os

​Clean Pipe er altid klar ved telefonen til en snak omkring rensning af jeres vandrør. Som bureau kan vi tilbyde en attraktiv bureauaftale på rensning af vandrør i udlejningshusene.

Kontakt os og hør mere

Firma

Clean Pipe

CVR: 11189105​

Adresse​

Fasanvej 26​

5672 Broby

Kontakt

Telefon: 60 16 61 70

E-mail: info@cleanpipe.dk