Er du sommerhusejer?

Vidste du, at der opbygges skidt og snavs i dine vandinstallationer?

Står sommerhuset ofte tomt om vinteren?

Mange sommerhuse står uberørte og ubeboede i længere perioder hen over vinteren, og det giver gode forhold for skidt og bakterier i dine rør - i værste tilfælde Legionellabakterier. Derfor kan det være fornuftigt at få forårsklargjort dit sommerhus.​ I et ubeboet sommerhus kan det være svært at undgå, at dine vandrør står ubrugte i længere perioder, eller at der er stillestående vand i rørene, der medfører bakteriedannelse.

Derfor er det en god ide at få renset dine vandrør, inden sommerhussæsonen starter, så du og dine nærmeste ikke bliver syge.

Læs mere om Legionella her

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Sidste år havde vi det højeste antal smittede med legionærsyge i Danmark, og derfor er det blevet endnu vigtigere at gøre noget ved problemet. Hos Clean Pipe har vi mange års erfaring med rensning af vandrør, så du undgår, at de farlige bakterier trives i dit sommerhus’ vandrør. Vores teknikker sender et ufarligt renseprodukt rundt i dine vandrør, som kommer ud gennem et filter. Ved denne metode fjernes næsten alle indvendige belægninger ved bare et enkelt besøg.

Få højere vandtryk og sundere drikkevand

​Problemet med lavt vandtryk skyldes, at der ophober sig kalk, rust, ir og okker i røret, som langsomt begynder at danne “propper”. Det, der ophober sig i vores rør, blander sig med vores drikkevand, uden vi opdager det. ​Mange oplever problemer med nedsat vandtryk, men dette afhjælper Clean Pipe ved at rense dine vandrør, så du både får et højere vandtryk og sundere drikkevand​

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos Cleanpipe kan vi hjælpe med at rense dine vandrør og skabe sundt drikkevand. 

Kontakt os

Clean Pipe er altid klar ved telefonen til en snak omkring rensning af jeres vandrør. Kontakt os her.​​

Firma

Clean Pipe

CVR: 11189105​

Adresse​

Fasanvej 26​

5672 Broby

Kontakt

Telefon: 60 16 61 70

E-mail: info@cleanpipe.dk